Luft-vatten värmepumpar

I menyn till vänster hittar du luft/vattenvärmepumpar som ger bättre besparing än bergvärme och mindre ingrepp vid installation än en bergvärme installation.

Hos oss hittar du vattenvärmepumpar som passar för alla typer bostäder. En luft/vattenvärmepump skiljer sig från en luftvärmepump genom att den tillför värme till husets redan befintliga vatten-värmesystem snarare än att den fritt släpper ut varm luft i ett rum. Samtidigt fungerar den principiellt på samma sätt, då den tar energi från luften utomhus och omvandlar den till värme. Sammantaget är en luft/vattenvärmepump långt effektivare än en luftvärmepump, men kräver att din fastighet redan har ett vattenburet system med radiatorer eller golvvärme installerat.


Alla värmepumpar som vi säljer och installerar är anpassade för nordiska klimatet!

Hos Kyl & Värmepumpsbolaget hittar du ett stort utbud av denna typ av värmepumpar som värmer upp vatten i din fastighets befintliga värmesystem. När vi i samråd med er bestämt oss för vilken vattenvärmepump som passar bäst i ditt hem så hjälper vi er med installationen. Ett tryggt val för dig som kund! Försäljning, installation, service och ansvar det är vad Kyl & Värmepumpsbolaget AB står för!

Man ska alltid utnyttja ROT-avdraget då det gör en stor skillnad på den totala installationskostnaden.

Läs mer om det här!